0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

Over ons

 

Over ons

Van der Aalst Verhuur is sinds 1994 een begrip in de Kempen en ver daarbuiten.

Hoe zijn we begonnen

Wij begonnen met de verhuur van feestbenodigdheden en tenten.
Door de jaren heen hebben wij een zeer groot eigen assortiment opgebouwd met vele unieke materialen. We zijn altijd op zoek naar de trend van morgen. Hierdoor blijven we vernieuwend en bezig met ons aanbod.

De volgende stap

In mei 2021 heeft Van der Aalst verhuur een volgende stap gemaakt. Het bedrijf is overgenomen door Martijn van den Broek en Robert Jan Catsburg. Onder leiding van Jeroen van den Wittenboer gaan we met Van der Aalst de lat nog hoger leggen. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met allerlei professionele keukenmaterialen. Ook zijn we verhuisd naar een hypermoderne nieuwe locatie in Bladel, van waaruit wij nog beter kunnen gaan voorzien van onze producten en diensten.

Events

Naast het uitgebreide assortiment van verhuurproducten kunnen wij uw feest of evenement compleet verzorgen! Vanuit Van der Aalst Events regelen we uw tent met complete inrichting, catering en facilitaire voorzieningen op uw locatie. Hierdoor kunt u zelf nog meer genieten tijdens uw feest of evenement en kunnen wij u volledig ontzorgen.

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Zoek in ons assortiment

Productcategorieën

Productcategorieën